hogyan működik?

Miért, és hogyan működik a mágia?


Mindent amit magunk körül érzékelünk, a bennünket körbe vevő erők tartanak össze és működtetnek. Azok az erők, és az ellenük ható ellentétes erők, amik körülöttünk vannak, törvényszerűen hatással vannak a mindennapi életünkre. A mi szempontunkból a jó, a minket segítő erők, energiák, melyek nekünk kedvező dolgokat hoznak létre. Ezek létrehozása és irányítása a fehér mágia területéhez tartozik. Vannak a számunkra kedvezőtlen negatív energiák melyek ellenünk és az általunk keltett fehér mágiák ellen hatnak. Ezek a fekete mágiák köre alá tartoznak. Mindennek hatása és eredménye van, a kérdés az, hogy az ellenük ható erők számunkra milyen módon fogják befolyásolni életünket. Hogy jobban értsd, ha egy álló vízbe dobsz egy kavicsot annak ereje hullámokat kelt, melyek akadálynak ütközve visszaverődnek és egy részük kioltják a mögöttük haladó hullámokat vagy visszatérnek a kiinduló pontra.

A fehér mágia használata során a számunkra és környezetünkre is a pozitív hatást eredményező erőket használjuk.

Ezeket az erőket létre tudjuk hozni gondolatainkkal, melyeket a mágiákkal fel lehet erősíteni, hogy eredménye gyorsabban és látványosabban jöjjön létre. A mágiák segítségével elérhetjük bizonyos dolgok bekövetkezését, vagy megakadályozhatjuk negatív dolgok megtörténtét. Képezhetünk vele akadályt negatív energiák hatása ellen, ezek mint egy “gát” megakadályozzák más negatív mágiák érvényesülését, mint egyfajta “szellemi pajzs”, védelmet biztosítanak számunkra. Valamint, már bekövetkezett mágiák, és negatív energiák hatását semlegesíthetjük velük, amiket a tisztításhoz, feloldáshoz tudjuk használni.

Amit lényeges tudni, hogy a mágiák teljesen függetlenek az adott egyén hitvilágától, vagy vallási meggyőződésétől. A mágia ereje a Te gondolataid teremtő erejével van összefüggésben, melyet a szertartásaim során felerősítünk, és az égi segítők közreműködésével képesek vagyunk megsokszorozni. Ha a szertartás közben kétségeid vannak, úgy a létrehozott erő is hordozni fogja a bizonytalanságot! Ha a szertartás után meggondolod magad, elveszíted célodba vetett hited, úgy a szertartás során keltett erők után azzal ellentétes energiákat indítasz útnak, amik legyengítik, megsemmisítik a szertartás erőit. A szertartások sikere három dolgon múlik:

I. A saját közreműködésemen, mivel a szertartás során kapcsolatba kerülök az égi segítőkkel, és a szertartás során közbenjárok, hogy a mágia kifejtse az általad kívánt hatást.

 II. A szertartás ellen ható egyéb erők, negatív energiák, rontások levétele, amik erősen befolyásolhatják a mágia erejét, és hatékonyságát.

III. A te akaratodon. Ennek hiányában, én nem tudok, és nem is akarhatok eredményes szertartást véghezvinni, mert az már nem a te vágyadat testesítené meg.

Igyekeztem átláthatóan (bár a teljesség igénye nélkül) leírni a mágiák működését, persze ennél sokkal többről szólnak a szertartások, hiszen segítséget kérünk a földön túli erőktől, az angyaloktól, hiszen az általunk keltett erők érvényesítéséhez nélkülözhetetlen az ő erejük, hiszen ezen a téren az égi erők akarata és engedélye hiányában a mágia értelmetlen, és hatástalan lenne. Bármilyen kérdésre nagyon szívesen válaszolok, írj bátran!