GY.K.

Milyen sütiket használ az oldal?

Oldalunk nem használ semmilyen sütit, sem statisztikai, sem nyomkövetés céljából.

Milyen garancia tartozik a szolgáltatásokhoz?

A” hogyan működik a mágia” oldalon részletezve van a mágia sikerességének feltételei, valamint az, hogy tevékenységemért teljes garanciát tudok vállalni, melynek biztosítéka, hogy rám nézve a fekete mágia erői hatnának ha nem járnék el etikusan. Ezért a köztünk lezajlott beszélgetéseket is teljes diszkréció övezi, arról más tudomást nem szerezhet. Valamint a garanciális és pénz visszafizetési feltételek törvényi előírásait is teljes mértékben betartom. Szolgáltatásomról a hatályos törvények betartásával számlát állítok ki, így azzal az esetleges garanciális igények a törvényeknek megfelelően érvényesíthetőek.

Milyen negatív hatása lehet rám nézve a mágiának?

Ismerjük, de mereven elzárkózunk a fekete mágia használatától, a szertartások során csak a fehér mágia által megengedett feltételek szerint járok el. Nem használom a voodoo erejét még jóindulatú szerelmi kötésre sem, így senkit nem érhet károsodás, nem üthet vissza a mágia.

Miért kerül pénzbe?

Több oka is van, de most csak két dologra hívnám fel a figyelmed! Te ingyen dolgozol? Ha ingyen adnám volna értéke számodra? Mennyire vennéd komolyan? Ingyen mindekinek kellene, nem volna időm arra, hogy neked tisztességgel elvégezzem a szertartást, hogy válaszoljak kérdéseidre.

Hogyan lehet fizetni?

Biztonságosan, minden hivatalos fizetési mód szóba jöhet ami számodra elfogadható. Banki utalás, rózsaszín csekk, western union.

Miért nem kell találkozni?

A covid a legkisebb indok, de felesleges idő és költség utazni, mikor ma már az internet segítségével egyszerűen tudunk kommunikálni, a szertartást pedig így is el tudjuk végezni, hiszen az univerzum végtelenségében a mi távolságunk semmit nem számít.

Miért nem telefonon zajlik a szertartás?

Mert a telefonon keresztül emelt díjas szolgáltatás a sokszorosára drágítaná a szertartásokat a szolgáltatók által rátett költségek miatt. Ezért a telefonos szolgáltatást nem vettem fel a tevékenységi körbe. Valamint folyamatosan csörögne a telefon, így a szertartásokra sem tudnák odafigyelni.

Meg kell e ismételni a szertartást?

Ez szertartás függő. A tisztítást érdemes 3-4 évente megcsinálni, de például a kötést az semmilyen esetben nem kell megismételni.

Van olyan mágus aki csak utólag kér pénzt ha sikerült a mágia. Nálad miért nem így van?

Pont ebben rejlik a csapda! Nem szeretnék senkit sem megvádolni, de nem a minőségi szolgáltatás vezérli, mert ez egy olyan negatív visszcsatolás mint amikor a kígyó a saját farkába harap. Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni én miért nem alkalmazom ezt a lehetőséget.

A saját munkám időm és energiám tenném tönkre több okból is:

Ingyen ebéd nincs! Az univerzum törvénye, a hatás ellenhatás, amit adsz azt kapod az univerzumtól vissza. Nem adsz semmit akkor miért várod, hogy eredménye legyen. Aki ezt a marketing fogást használja nem teszi bele az az idejét energiáját abba, hogy foglalkozzon a komoly érdeklődők problémájával, hiszen a komolytalan emberek levelei tömkelegét kellene megválaszolni, a napi több tucat komolytalan érdeklődő szertartását megcsinálni, és a szertartás eszközeit is saját maga kellene megfinanszírozza, ami rengeteg bizonytalan kiadást eredményezne, tehát nem volna ideje arra, hogy körbejárja, átvilágítsa a problémádat, esetleg tanácsot adjon ha másként kellene a Te ügyedet megoldani mint egy sablon hókusz pókusz.

Az egész szertartásból pont a lényeg maradna ki, a szertartás kérő komoly elhatározása szándéka és határozott akarata ami a valódi szertartás sikerének egyik pillére. Ha semmi beletett energia nem köti a szertartást kérőt, akkor mennyi tiszteletet, figyelmet tanúsít a szertartásnak a sikernek…

Ezzel csak a mágiát járatják le a tudatlan, magukat mágusnak tartó csalók.

Én időt energiát fordítok rád már akkor, amikor még meg sem rendelted a szertartást. Átvilágítom helyzeted problémád és bánatod okát keresem, és arra kívánok megoldást nyújtani. Te ezek után hozol döntést a megrendeléssel és a fizetéssel nem csak köztünk hozol létre egy erkölcsi és jogi kötelmi helyzetet, hanem saját magaddal szemben is, hiszen innentől biztos, hogy komolyan veszed a szertartásra vonatkozó útmutatásaim, és nem a tv-t fogod közben nézni. Én jogilag és erkölcsileg is kötve leszek feléd mert vállalom, hogy a szertartás idején veled együtt hozzuk létre a mágiát, még akkor is ha nem egy helyen leszünk, de kapcsolatban fogunk állni, esetleges kérdésedre azonnal fogok tudni válaszolni. Az én kötelmem csak ezek után fog felszabadulni. Remélem sikerült megvilágítanom a lényegi különbséget!

Ha mégsem engem választasz, akkor óva intelek, hogy belesétálj egy ilyen csapdába! Aki segíteni tud neked, az nem szorul rá, hogy így próbáljon pénzt szerezni!

Nem vagyok otthon napközben és nem szeretném ha valaki más vegye át helyettem a csomagot. Van más mód is ennek elkerülésére?

Természetesen! Jelezd felém, és kérd a csomagot postán maradóra. Így van lehetőséged arra, hogy akkor vedd át, amikor neked alkalmas, 10 napig bármikor, postai nyitvatartási időben.